27 ago 2023, 16:45

В очакване 

  Poesía » De amor
203 0 0

Чакам те, а срещата е толкова далече!

Времето лети протяжно, бавно...

Скучно ми е ежедневието вече,

но ще чакам! Това е неизбежно!

 

И в тези минутки на почивка,

спомням си за бързата ни среща...

Откраднат миг, усмивка...

Далече си, а сякаш си отсреща!

© Добромир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??