Aug 27, 2023, 4:45 PM

В очакване 

  Poetry » Love
201 0 0

Чакам те, а срещата е толкова далече!

Времето лети протяжно, бавно...

Скучно ми е ежедневието вече,

но ще чакам! Това е неизбежно!

 

И в тези минутки на почивка,

спомням си за бързата ни среща...

Откраднат миг, усмивка...

Далече си, а сякаш си отсреща!

© Добромир Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??