6 jul 2008, 21:48

В очакване 

  Poesía » Erótica
1178 0 20

Obra no adecuada para menores de 18 años

Нощта ще бъде тясна

след случения миг.

На мига красив

попили влагата,

спомени ще ни горят...

Тишината ще събира дипли,

запечатала момента див.

Изцедили соковете на оргазмите -

сега притихнали,

един без друг лежим.

Дори не помня колко бяха

връхлетелите ни часове-екстаз.

В постелята си своя се завръщам,

в очакване до следващия грях.

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??