6 июл. 2008 г., 21:48

В очакване 

  Поэзия » Эротическая
1167 0 20

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Нощта ще бъде тясна

след случения миг.

На мига красив

попили влагата,

спомени ще ни горят...

Тишината ще събира дипли,

запечатала момента див.

Изцедили соковете на оргазмите -

сега притихнали,

един без друг лежим.

Дори не помня колко бяха

връхлетелите ни часове-екстаз.

В постелята си своя се завръщам,

в очакване до следващия грях.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??