26 oct 2007, 19:07

В очакване на новата любов 

  Poesía » De amor
1283 0 5

Гледаш как навън вали
и самотата мигом те обгръща.
Ще срещна любовта, нали?
Питаш, ала никой не отвръща.

Мрачни мисли носи ти дъжда.
Нещо липсва и не можеш да отричаш.
Колко простичка е твоята мечта-
искаш само някой да обичаш.

Дъждовен пак е есенният ден,
вкъщи си и размишляваш.
Чувстваш се донякъде сломен-
пак си сам, това те наранява.

 

Но ето, слънцето изгрява,
усещаш, че очаква те животът  нов.
Усмивката ти пак се появява,
в очакване на новата любов.

© R Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??