6 mar 2009, 14:15

В очите му... 

  Poesía
1482 2 20

В очите му пеят вселени,

в очите му светят звезди...

И всичко това е за мене!

В очите му няма "преди"!

 

В очите му дишат простори,

в очите му греят лъчи -

небето във тях ми говори

и, влюбено, с мене мълчи!

 

В очите му губя се цяла!

Светът е прекрасен и нов!

В очите му, чиста и бяла,

се раждам за тебе, Любов!

© Мариела Челебиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??