В очите му пеят вселени,
в очите му светят звезди...
И всичко това е за мене!
В очите му няма "преди"!
В очите му дишат простори,
в очите му греят лъчи -
небето във тях ми говори
и, влюбено, с мене мълчи!
В очите му губя се цяла!
Светът е прекрасен и нов!
В очите му, чиста и бяла,
се раждам за тебе, Любов!
© Мариела Челебиева Все права защищены
разкош.
В очите му.
...