27 mar 2022, 12:23

В очите на хората 

  Poesía » Epigramas
278 0 0

Странна птица е Димитър –

няма фейсбук нито туитър,

думи в стихове подрежда.

Няма за такъв надежда!

© Димитър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??