20 mar 2010, 15:56

В очите на момиче 

  Poesía » De amor
659 0 1

В очите на момиче,

дяволски прикрито,

сълзата му прилича

на сърце обвито.


Скрито тъй добре,

до това сърце красиво

не ще се добере

нищичко щастливо.


Може би не сълза

от очите се разлива,

а водопад тъга

сърцето й облива.


И щастието вътре

в детето не сияе...

Винаги било е

и сега така е.

 

(2009г.)

© Моника Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??