Mar 20, 2010, 3:56 PM

В очите на момиче 

  Poetry » Love
657 0 1

В очите на момиче,

дяволски прикрито,

сълзата му прилича

на сърце обвито.


Скрито тъй добре,

до това сърце красиво

не ще се добере

нищичко щастливо.


Може би не сълза

от очите се разлива,

а водопад тъга

сърцето й облива.


И щастието вътре

в детето не сияе...

Винаги било е

и сега така е.

 

(2009г.)

© Моника All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??