9 may 2010, 20:01

В очите ти... 

  Poesía » De amor
894 0 1

В очите ти аз виждам светлината,

грееща през облаците във дъжда.

Да скрият те не могат днес душата,

в която влюбих се така.

 

Чистата, безкориста душа,

прегръдката ти силна, нежна -

оставят ме без дъх до сутринта,

изпълват ме със радост, със надежда...

 

Затворя ли за миг очи,

лицето ти пред мен се появява.

И като замък в приказните ми мечти

да съществува всичко друго тук престава.

© Теодора Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??