2 oct 2008, 14:13

В очите ти... 

  Poesía » Otra
648 0 5
В очите ти често се вглеждам замислен,
те никога нищо не казват... мълчат,
под тях много често виждам усмивка,
и сълзи родени във тихия мрак.

Мъртви са, чисти, невинност сама,
потичат безпътни и губят се бавно,
погалват ти пръстите, сливат слънца,
превръщат се в хиляди малки кристали.

За тях много често разказваш със радост,
че имаш ги, затова ги обичаш така,
те са предвесници само на сладост,
и щастие само доставят така...

В очите си криеш най-милите думи,
заключени вътре, неспирно горят,
и всяка сълзичка отнася гласът им
надолу, навсякъде в тъмният свят.

Чрез тях го усещаш и имаш го свой,
само със щастие, без капка вина,
те са ти всичко, твойте герои!
Сляпа, но виждаш чрез тех красота...

© Георги Зафиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??