23 jul 2007, 23:52

В очите ти кафяви... 

  Poesía
790 0 4


В очите ти кафяви ще надникна,
ще срещна там и болка, и тъга,
страста надигаща в душата ти
ще ме залее буйната вълна.

Надявам се да видя любовта ти,
обвита с много нежност, с топлота
и ласките, който пазиш
за най-достойната жена.

© Весела Кирева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??