В очите ти се взирам
В очите ти натъжена се взирам -
търся в тях искрица надежда.
Но отново нищо не откривам
и унило главата си свеждам.
Боли ме от безразличието ти студено
и от това,че съм НИЩО в твоя живот!
Сърцето ми е жестоко ранено
от безпочвената моя любов.
И чудя се как съм могла
за миг да съзра нещо във тях?!
Подмина ме пак любовта
и срина всичко на прах.
И все пак защо ли не спирам
отново да търся твоите очи?
Макар и нищо да не намирам,
запазвам своите съкровени мечти.
© Насето Todos los derechos reservados