17 may 2012, 12:41

В очите ти съм толкова красива 

  Poesía » De amor
1329 0 7

В очите ти съм толкова красива.

В сърцето ти съм толкова добра.

От устните ми сладък мед отпиваш

и плуваме в море от чудеса.

 

В очите ти съм толкова красива.

И знам, че няма сила на света

да спре реката, искаща и дива,

да счупи всяка дяволска стена.

 

В очите ти съм толкова красива,

че някога се чудя и сама -

дали е истинско, дали фалшиво...

или е плод измамен на страстта.

 

Не знам дали съм толкова красива.

През чистите очи на любовта

светът е светла, приказна картина,

рисувана със сбъдната мечта.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??