В очите ти съм толкова красива.
В сърцето ти съм толкова добра.
От устните ми сладък мед отпиваш
и плуваме в море от чудеса.
В очите ти съм толкова красива.
И знам, че няма сила на света
да спре реката, искаща и дива,
да счупи всяка дяволска стена.
В очите ти съм толкова красива,
че някога се чудя и сама -
дали е истинско, дали фалшиво...
или е плод измамен на страстта.
Не знам дали съм толкова красива.
През чистите очи на любовта
светът е светла, приказна картина,
рисувана със сбъдната мечта.
© Валентина Лозова Все права защищены