26 dic 2006, 14:10

В онази нощ 

  Poesía
558 0 5

В онази нощ

Ще бъде нежна и красива,
като  в съня ще е щастлива!
А самотата  няма да я има,
ще ме зовеш с любов "любима"!
Ще шепна неприлично нежно,
даже вятърът ще проревнува...
Въздухът ще натежи копнежно
задъхано в гърдите ни ще диша!
Със нежен стон, когато те целуна,
със мен луната ще  въздиша,
лампата от свян ще е червена,
завивката ще падне притеснена!
Когато в ръцете си ме вземеш
във мен да влееш своята любов,
онази нощ ще е красива
и преродена в нов живот...
 --.08.2006

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??