3 dic 2010, 22:29

В отговор на argonyk 

  Poesía
646 0 5

                                                             ... написах, вдъхновена от стиха на argonyk

                                                               "###", публикувано на 2.12.2010

 

Твойта жлъч не ме застигна.

От мене клетвите самички бягат.

Прочетох всичко, без да мигна.

И вечер с чиста съвест лягам.

 

При кого, защо и как  -не питай!

До леглото ми е с достъп само Бога.

Ако дойдат дяволи, ги сритвам -

изобщо да ми навредят не могат!

 

А дремещият, дето ме притиска

в обятията си сърдечно,

утре, ако ще да ме поиска!

Ще остане в мислите ми вечно...

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??