... написах, вдъхновена от стиха на argonyk
"###", публикувано на 2.12.2010
Твойта жлъч не ме застигна.
От мене клетвите самички бягат.
Прочетох всичко, без да мигна.
И вечер с чиста съвест лягам.
При кого, защо и как -не питай!
До леглото ми е с достъп само Бога.
Ако дойдат дяволи, ги сритвам -
изобщо да ми навредят не могат!
А дремещият, дето ме притиска
в обятията си сърдечно,
утре, ако ще да ме поиска!
Ще остане в мислите ми вечно...
© Станислава Всички права запазени