2 jul 2011, 2:18

***(в памет на един приятел) 

  Poesía » Otra
2412 0 3

                      Отиде си едно момче,

                      обичано от всички то бе.

                      Едно момче, оставило

                      приятели добри

                      и безброй щастливи дни.

 

 

                      Един живот като пламък изгоря,

                      като звезда в небесата,

                      но в сърцата ни завинаги

                      ще останеш ти,

                      приятелю  любими.

© Людмила Паскова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??