Отиде си едно момче,
обичано от всички то бе.
Едно момче, оставило
приятели добри
и безброй щастливи дни.
Един живот като пламък изгоря,
като звезда в небесата,
но в сърцата ни завинаги
ще останеш ти,
приятелю любими.
© Людмила Паскова All rights reserved.