В ПАРКА
Лежа в зелената морава
и гледам синьото небе,
там облачето облък става,
дъжд дали ще ни донесе?
Край мене всичко е спокойно.
Препича слънчевия диск...
Унесен слушам една птиче,
как кътка женската без риск
Поточето край мен бълбука,
Ирае с летните лъчи...
О, радостен съм, че съм тука,
мен Парка щеме утуши!
11.05.2012г.София
© Христо Славов Todos los derechos reservados