Nov 10, 2018, 9:37 PM

В парка 

  Poetry » Landscape
481 0 0

В ПАРКА

Лежа в зелената морава

и гледам синьото небе,

там облачето облък става,

дъжд дали ще ни донесе?

 

Край мене всичко е спокойно.

Препича слънчевия диск...

Унесен слушам една птиче,

как кътка женската без риск

 

Поточето край мен бълбука,

Ирае с летните лъчи...

О, радостен съм, че съм тука,

мен Парка щеме утуши!

11.05.2012г.София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??