10.11.2018 г., 21:37 ч.

В парка 

  Поезия » Пейзажна
477 0 0

В ПАРКА

Лежа в зелената морава

и гледам синьото небе,

там облачето облък става,

дъжд дали ще ни донесе?

 

Край мене всичко е спокойно.

Препича слънчевия диск...

Унесен слушам една птиче,

как кътка женската без риск

 

Поточето край мен бълбука,

Ирае с летните лъчи...

О, радостен съм, че съм тука,

мен Парка щеме утуши!

11.05.2012г.София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??