10 sept 2007, 9:08

В пещерата 

  Poesía
652 0 6
     

В пещера красива бяхме,

всичко в нея ний видяхме,

чудна приказка показа

и живота си разказа!


Тя е стара на години,

минала е много зими,

но запазила се здрава

и величие  внушава!


Форми причудливи има -

балерина, чудна прима

и ловец с голяма пушка,

жертвата си взел на мушка!


Тази чудна пещера,

като капчица роса,

носи радост на сърцето

и усмивка за лицето!

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??