В пещера красива бяхме,
всичко в нея ний видяхме,
чудна приказка показа
и живота си разказа!
Тя е стара на години,
минала е много зими,
но запазила се здрава
и величие внушава!
Форми причудливи има -
балерина, чудна прима
и ловец с голяма пушка,
жертвата си взел на мушка!
Тази чудна пещера,
като капчица роса,
носи радост на сърцето
и усмивка за лицето!
© Галина Всички права запазени
Защо не писа за дракона?
Целувам те!!!