В понеделник
рисувах мечти, броях звездите,
за да избягам от реално тъжни мисли...
Във вторник
се успах... Закъснях с часове...
Случайност... Или не исках да се будя...
В сряда
пак осъмнах с книга в ръка.
Бях щастлива принцеса... В съня...
В четвъртък
си почивам на дивана пред телевизора.
Плача... тъжен е филмът... Тъжна комедия...
С теб съм...
Тогава защо всеки ден е така?!
© Таня Атанасова Todos los derechos reservados