Apr 16, 2008, 2:12 PM

В петък...? Сама съм...! 

  Poetry » White poetry
879 0 21

В понеделник

 

 

рисувах мечти, броях звездите,

 

 

за да избягам от реално тъжни мисли...

 

 

Във вторник

 

 

се успах... Закъснях с часове...

 

 

Случайност... Или не исках да се будя...

 

 

В сряда

 

 

пак осъмнах с книга в ръка.

 

 

Бях щастлива принцеса... В съня...

 

 

В четвъртък

 

 

си почивам на дивана пред телевизора.

 

 

Плача... тъжен е филмът... Тъжна комедия...

 

 

С теб съм...

 

Тогава защо всеки ден е така?!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??