18 jun 2016, 9:40

В почвата на Близостта 

  Poesía » Otra
279 0 3

Позволи ми

да заровя спомен

в почвата на близостта

твърде малък

много скромен

рожбичка на Любовта

 

Сам да пусне корен

сили щом намери за растеж

да пълзи полекичка нагоре

ароматен жив и свеж

 

И след неизвестно време 

пътникът

изгуби ли се там

нещичко да му посочи

как да стигне до където…

сам 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??