Jun 18, 2016, 9:40 AM

В почвата на Близостта 

  Poetry » Other
284 0 3

Позволи ми

да заровя спомен

в почвата на близостта

твърде малък

много скромен

рожбичка на Любовта

 

Сам да пусне корен

сили щом намери за растеж

да пълзи полекичка нагоре

ароматен жив и свеж

 

И след неизвестно време 

пътникът

изгуби ли се там

нещичко да му посочи

как да стигне до където…

сам 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??