11 nov 2018, 19:34  

В подкрепа на днешния протест 

  Poesía » Civil
435 1 0

Политици "родни", стига!
Не ограбвайте народа беден!

Толкова ли разум не ви достига,

че да го смучете е навик вреден!?

Защото искате той да ви избира!

Затова - оставете го на мира!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??