Nov 11, 2018, 7:34 PM  

В подкрепа на днешния протест 

  Poetry » Civilian
405 1 0

Политици "родни", стига!
Не ограбвайте народа беден!

Толкова ли разум не ви достига,

че да го смучете е навик вреден!?

Защото искате той да ви избира!

Затова - оставете го на мира!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??