28 abr 2009, 17:39

В полата на нощта 

  Poesía
754 0 1

Ако тайничко се скрия

в полата на нощта,

дали ще забележиш,

че с поглед постоянно те следя.

 

Дали ще видиш погледа ми жаден,

пагубно следящ твоята душа,

прикрит добре от любовни чувства

и от тъмнина.

 

Добре ще се маскирам,

ще сложа маска на нощта,

че да мога за последно

тайничко да ти се насладя.

© Виктория Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??