Ако тайничко се скрия
в полата на нощта,
дали ще забележиш,
че с поглед постоянно те следя.
Дали ще видиш погледа ми жаден,
пагубно следящ твоята душа,
прикрит добре от любовни чувства
и от тъмнина.
Добре ще се маскирам,
ще сложа маска на нощта,
че да мога за последно
тайничко да ти се насладя.
© Виктория Михайлова Все права защищены