2 oct 2006, 16:58

в последната нощ на септември 

  Poesía
623 0 13
безплътни мисли
скитат безпосочни
бездомни и самотни
в тиха вечер
в последната 
нощ на септември...
пристъпва на пръсти
тихата есен
узряла на лятото
в топлата гръд
красиво извайва
най-цветната песен
най-нежната есен
от моите години...
сбогувана в ехото
на летните дири
онемелите клони
сега са сами
и само вятърът
постеля намира
в последната
нощ на септември
когато във огън
изгаря и пада
звездата
на моите дни...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??