17 sept 2010, 10:56

В разцвет 

  Poesía » De amor
682 0 1

Идвам от мечтите ти
за да оставя приятни спомени


Заминавам нанякъде

Вятъра гоня
чакам залеза


Пролетният дъжд
ми напомня за теб


Свежестта...Цветята...


Играеш на пясъка
в новия ден


Усмивката е достатъчна
да заспя уморен

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Идвам от мечтите ти
    за да оставя приятни спомени"

    Прексрано е и мелодично
Propuestas
: ??:??