17.09.2010 г., 10:56 ч.

В разцвет 

  Поезия » Любовна
691 0 1

Идвам от мечтите ти
за да оставя приятни спомени


Заминавам нанякъде

Вятъра гоня
чакам залеза


Пролетният дъжд
ми напомня за теб


Свежестта...Цветята...


Играеш на пясъка
в новия ден


Усмивката е достатъчна
да заспя уморен

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Идвам от мечтите ти
    за да оставя приятни спомени"

    Прексрано е и мелодично
Предложения
: ??:??