8 mar 2016, 23:33

В реала 

  Poesía » Otra
628 1 9

В реала ме питат нещо...

Не си спомням.

След няколко дни сънувам нещо...

Не си спомням.

Отивам в интернет...

Ах... това ли било...

Спомних си!

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??