22 jun 2022, 22:26

В ръцете ти щом бъда снопче житно... 

  Poesía » De amor, Otra
603 2 8

В ръцете ти щом бъда снопче житно

мечтание е сбъднато, красиво.

Да ме обгърнеш истински и живо

за мене означава чудо свидно.

 

Мечтание е сбъднато, красиво

в прегръдката ти топла. Всяко зрънце

ще те почувства повече от слънце,

ще се усмихваш ведро и щастливо.

 

В прегръдката ти топла всяко зрънце

любов ще е узряла и пресвята

и благ венец от обич, самобитно,

ще кичи твоите коси с позлата.

 

Любов ще е узряла и пресвята

в ръцете ти щом бъда снопче житно.

 

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??