11 feb 2017, 17:28

В ръжта 

  Poesía » De amor
432 0 2

В РЪЖТА

 

Изваля се този сняг - ръжта покълна.

Ширна се в очите ми поле.

Залюля се в мене ръж - прокълната.

Пожънах я - спасител не дойде!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??