11.02.2017 г., 17:28 ч.

В ръжта 

  Поезия » Любовна
430 0 2

В РЪЖТА

 

Изваля се този сняг - ръжта покълна.

Ширна се в очите ми поле.

Залюля се в мене ръж - прокълната.

Пожънах я - спасител не дойде!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??