5 may 2004, 23:51

В СЪНЯ... 

  Poesía
1502 0 0

В СЪНЯ... ТЯЛОТО ТИ МИРИШЕ НА ОНОВА

ПЛЪТНО СПОКОЙСТВИЕ, НАСТЪПИЛО СЛЕД БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО. НАБЛЮДАВАМ ТЕ

. ЧАКАМ МОМЕНТА, В КОЙТО ЩЕ ОТНЕМА МЪЛЧАНИЕТО МУ.

© Ирена Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??