5.05.2004 г., 23:51 ч.

В СЪНЯ... 

  Поезия
1501 0 0

В СЪНЯ... ТЯЛОТО ТИ МИРИШЕ НА ОНОВА

ПЛЪТНО СПОКОЙСТВИЕ, НАСТЪПИЛО СЛЕД БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО. НАБЛЮДАВАМ ТЕ

. ЧАКАМ МОМЕНТА, В КОЙТО ЩЕ ОТНЕМА МЪЛЧАНИЕТО МУ.

© Ирена Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??