5 мая 2004 г., 23:51

В СЪНЯ... 

  Поэзия
1503 0 0

В СЪНЯ... ТЯЛОТО ТИ МИРИШЕ НА ОНОВА

ПЛЪТНО СПОКОЙСТВИЕ, НАСТЪПИЛО СЛЕД БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО. НАБЛЮДАВАМ ТЕ

. ЧАКАМ МОМЕНТА, В КОЙТО ЩЕ ОТНЕМА МЪЛЧАНИЕТО МУ.

© Ирена Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??