18 ene 2009, 9:08

В съня приспах аз думите 

  Poesía » Otra
856 0 2
По-рано исках нещо да ти кажа,
мисли в мен стояха,
ала нещо случи се,
заспах и в миг потъна всичко в тишината.
Не помня съня си,
не помня и мисълта отпреди,
не помня какво закусвах дори...
Има ли значение?
Вече е късно...
смрачи се навън,
а аз ти прописах просто така
за добро утро...
каква срамота.

© Маги Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??