18.01.2009 г., 9:08 ч.

В съня приспах аз думите 

  Поезия » Друга
851 0 2
По-рано исках нещо да ти кажа,
мисли в мен стояха,
ала нещо случи се,
заспах и в миг потъна всичко в тишината.
Не помня съня си,
не помня и мисълта отпреди,
не помня какво закусвах дори...
Има ли значение?
Вече е късно...
смрачи се навън,
а аз ти прописах просто така
за добро утро...
каква срамота.

© Маги Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??