В съня си с теб живея
Заспивам с мисълта за теб, сънят е спомени от нежност…
Бълнувам твоята любов, обичам те до неизбежност.
Времето в години се измерва, сънищата – само миг.
Идваш всяка нощ при мене, с пръстен като годеник.
Смутено коленичиш, с поглед искаш моята ръка.
Очите ти са верни, в съня обзема ме тъга.
До тебе кротко коленича, усещам ти дъха…
Разбуждам се, къде си?! Коварен танц играе ми съня!
Години този танц танцувам, проспивайки деня.
Любов и вечност! Наяве с друг не мога да те заменя!
Събуждам се от теб, целувката ти нощна пари.
Живота ми осмисли, нищо че насън ме галиш!
© Манипулирам Todos los derechos reservados