В сърцето ми засмяно,
в сърцето, пълно с любов,
сякаш от лъчи огряно,
блика нежността на твоя зов.
Аз чрез него разпознавам
блясък в твойта тишина –
нищичко не разкрасявам
в таз реална ведрина.
И чрез ритъма в душата
в теб дочувам всеки звук,
че с невинност през съдбата,
съществуваме един чрез друг.
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados
Дамата си ще попитам,
че тя показва тънък вкус
и може да поиска ритъм?!