31 mar 2018, 15:39

В такива дни II 

  Poesía
647 0 1

в такива дни
тъгата ми внезапно
изгубва
срока си на годност
животът става празник
а сърцето хвали Бога

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??