31.03.2018 г., 15:39 ч.

В такива дни II 

  Поезия
648 0 1

в такива дни
тъгата ми внезапно
изгубва
срока си на годност
животът става празник
а сърцето хвали Бога

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??